Vælg en side

Om Miss Captcha

En DIY blog, der viser, at DU også kan...

DIY – BE CREATIVE!

 Miss Captcha er en blog om boligindretning, der drives af mig, Grith Hodal.

Jeg skriver om DIY (Do It Yourself) projekter. Min store passion er at finde kreative løsninger, der tager udgangspunkt i genbrug. Jeg elsker at finde ting, der kan få nyt liv, og samtidig dække et behov (opbevaring, pladsbesparelse, estetik).

Jeg er uddannet multimediedesigner, og driver mit eget marketingbureau, Captcha, hvor jeg bl.a. laver hjemmesider og grafisk design. Jeg bor med min mand og min søn i en lejlighed på Frederiksberg, og i 2019 købte vi et kolonihavehus. Så jeg er så heldig at jeg har hele to steder at boltre mig med mine DIY projekter. 

Jeg elsker indbygningsløsninger, der kan spare plads, og indgå i rummet uden at dominere. Desværre har jeg ingen håndværksmæssig baggrund, så snedkerarbejdet skal jeg øve mig en del mere på. Min nu har jeg da lært at håndtere en stiksav, så der er håb forude.

Jeg håber at bloggen kan inspirere andre til bare at gå i gang. Og bruge de ting, der er omkring dem.

Tak fordi du læser med.

De bedste hilsener Grith

Nyeste projekter

Insekthotel

insekthotel Creative Design AgencyIt is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has normal. What we doExcepteur sint occaecat cupidatat non...

Kontor

Kontor Lille kontor Store tankerKontor i soveværelset? NEJ! Er det ikke det, vi altid har hørt? Man skal ikke blande arbejde og søvn sammen. Det er ikke godt at ligge i sengen, og kunne se over på alt det, man ikke fik gjort, burde gøre... Jeg  er helt enig. Men der...

Coffee Bean

Quality Milk

Accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Coffee Bean

Perfect Blend

Accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Come on In!

Weekdays

08PM -12AM

Weekends

12 PM – 02 AM

Contact

Phone

+(000) 111 222 333

Mail

address@domain.com

Address

543 TN, doula street
NY, New York